sunnuntai 31. heinäkuuta 2016

Kotiin lähdön aika!

Pennut saivat ihanat kodit! Luovutus sujui yllättävän kivuttomasti, sillä pennut ovat niin reippaita, että ei huolettanut ollenkaan päästää niitä uusiin, huolehtiviin koteihinsa! Toivottavasti kuullaan ja nähdään jatkossa usein! <3

Turkoosi odottaa vielä varmistusta uudesta kodistaan, mutta muutama kotiehdokas sillekin jo tiedossa. Toivottavasti natsaa! :)

Keltainen narttu, eli Jumparound Because I Can Fly muutti Juulian ja kesvil Tianan kanssa Helsinkiin.
Fiona tulee todennäköisesti harrastamaan ainakin näyttelyitä ja agilityä.





Pinkki- Jumparound Bring Me Some Action, eli Ivy muutti Heidin ja Rosey siskon kanssa Ruotsiin. Ivy on tuleva agilityn maailman mestari ;)


Vicky, Rosey, Tessy, Svante, Sade, Sienna, Dina ja Ivy

Ivy ja mamma <3

Dina ja tyttäret Ivy ja Rosey


Kultsu- J. Burst Of Joy eli Tora/Uijui muutti asumaan Ronjan tykö Ouluun. Siellä seurana on musta kesvil Tito ja usein tulee vierailtua myös Päivin laumassa johon kuuluu kaksi kesvillaa ja kaksi isovillaa, joten seuraa riittää! :)




Punainen- J. Bring It On, eli Armi muutti Kangasalle Mariannan ja Jyrkin kanssa. Katsotaan mihin Marianna ja Jyrki keksivät tämän ruutipakkauksen energian kanavoida ;)



Armi uudessa kodissaan isoveikalta perimässään pedissä <3
 Turkoosi- J. Bold And Beautiful odottelee vielä pääsyä uuteen kotiinsa.



Sininen- J. Birthday Party Crasher sai nimekseen Juppe ja asettuu perheensä kanssa Tampereelle asumaan, lomailtuaan ensin muutaman viikon saaressa Puumalassa. Siellä Juppe saa heti opetella laivakoiran elämää. Tulevaisuudessa ehkä näemme Jupen 10v Aapo-isännän kanssa erilaisissa aktiviteeteissa. :)



Vihreä- J. Best Money Can Buy eli Oliver muutti Janakkalaan. Oliverilla on isoveljenä vuoden ikäinen isopoika, Irlannin vesispanieli Edi ja Oliver pääsee varmasti myös leikkimään lähipiiristä löytyvien isovillojen kanssa. :)



Kotiin meitä jäi sulostuttamaan violetti neiti, virallisesti Jumparound Bet I'll Get This Party Started, eli kotoisasti Qma (,Qmempi), Qmis. ;)



Qmis ja turkoosi, ei tarvii huutaa!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti